Paasmaandag 21 april 47e Paasmarkt Born

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op Paasmaandag 21 april is het centrum van Born voor de 47e keer het decor voor de Paasmarkt. Deze traditionele Paasmarkt is gratis te bezoeken van 10.00 – 18.00 uur. Meer dan 200 kooplieden installeren hun kramen, verkoopwagens en uitstallingen in het centrum van Born. 

Ook dit jaar kunt u weer terecht voor heel wat bijzondere artikelen. Wat dacht u van kleding, tassen, schoenen, kruiden, sauzen, kinderkleding, dierenartikelen, sieraden en speelgoed? En niet te vergeten de bloembollen, bloemen en planten en nog heel veel meer. Voor elk wat wils. Gewoon komen dus!
Marktroute
Kermis
Bezoek ook de kermis met spannende attracties die elk jaar weer anders zijn. De Paasmarkt is een uitje voor het hele gezin met vertier voor jong en oud. Gezelligheid troef!
Verkeersmaatregelen
Vanwege de Paasmarkt worden verkeersmaatregelen getroffen. De opbouw van de markt begint op 21 april om 05.00 uur. Er zijn verschillende straten die zijn afgesloten voor verkeer en waar u uw auto niet kunt parkeren.
Afgesloten straten
De Kerkstraat, Kapelweg, Graaf van Loonstraat en Prins Bisdomstraat zijn tijdens de Paasmarkt afgesloten voor verkeer. De straten Stadgen, Bartholemeusstraat, Muntstraat, Tuinstraat, Oude Baan, Jacobusstraat, Sluisweg en Parkweg zijn ook niet bereikbaar per auto. Hier kunt u dus niet parkeren.
Parkeerplaatsen
U kunt uw auto parkeren op het Industrieterrein aan de Sluisweg, Heiweg, Haaskoul, Mortel en Heierweg. Ook is een aantal gehandicaptenparkeerplaatsen beschikbaar, 4 plaatsen op de Parkweg en 6 plaatsen op de Postweg
Feestpaviljoen
Maar niet alleen de markt en de kermis maken de Paasmarkt van Born zo populair. Gedurende drie dagen staat Born in het teken van muziek, vermaak en shoppen. Stichting Bor4Us organiseert ’t Borner Paosjfestival. Op het parkeerterrein naast het marktplein staat een groot feestpaviljoen waar het vanaf vrijdagavond feest is. Op zaterdagavond gaat Born “Back to the 90’s” en ook tijdens de Paasmarkt worden  in het paviljoen allerlei optredens verzorgd, o.a. door Big Benny en Erwin.
Kortom, de Paasmarkt in Born mag u ook dit jaar niet missen!
Kijk voor meer informatie over het programma in het feestpaviljoen, kaartverkoop en meer op www.borner-paosjfestival.nl.
Cookieinstellingen