Live Rock & Roll in Schtad Zitterd

Onder de noemer ‘Back to the fifties’ spelen Bert Poyck en Gordon Smith op zaterdag 23 augustus om 18:00 uur in Café Schtad Zitterd aan de Sittardse Markt.

Muzikant en oud-Sittardenaar Bert Poyck verhuisde in 1999 naar Bonaire en is dezer dagen even terug in het land. 
Sinds de vroege jaren zestig is Poyck al actief met muziek en heeft hij in een aantal bands gespeeld en met een aantal artiesten platen opgenomen. Niet alleen bekend met René Shuman & band, maar ook met Miss Lilian en de Everly Brothers Don & Phil. Met die laatste twee heeft hij ook een persoonlijke band.
Tijdens een aantal opnames voor Miss Lilian raakte Poyck bevriend met singer songrwriter & gitarist Gordon Smith. De geboren Schot woont momenteel in Nederland. Smith heeft een indrukwekkende reeks namen op z’n palmares staan, van artiesten waarmee hij heeft samengewerkt of festivals waar hij heeft gespeeld. Om er een paar te noemen: Jazz Bilzen, Eurovision Songfestival, Stevie Wonder, John Walker en Phil Collins.
Het optreden a.s. zaterdag in Sittard is voor beiden en voor andere oude bekenden uit Sittard-Geleen en omgeving een moment van weerzien. Een happy hour met happy music. 
Aanvang 18:00 uur, entree vrij.

Cookieinstellingen