Cabaretier Marlon Kicken in Pitboel

Foto: Pepijn Koning CC-BY-3.0

Het komende theaterseizoen programmeert Pitboel Theater elke vierde woensdag van de maand cabaret. Woensdag 24 september is de eerste avond in deze reeks. Cabaretier Marlon Kicken bijt dan het spits af.

Marlon Kicken werd geboren in Willemstad op Curaçao, maar hij groeide op in de pampa’s van Aarle-Rixtel, in Zuidoost-Brabant.
Hij is een internationale jongen van de straat, die sinds enkele jaren furore maakt als stand-up comedian en daarnaast werkt aan een carrière als cabaretier, film- en toneelacteur. In 2009 won hij de comedy-award voor Nederland en Vlaanderen als de beste stand-up comedian.
Als stand-up comedian treedt hij veelvuldig op in o.a. Toomler, Comedy Cafe, in zalen elders in het land en ook in Vlaanderen. Samen met andere stand-up comedians verzorgt hij avondvullende programma’s. In zijn eentje luistert hij verder bijeenkomsten van allerlei aard op met teksten op maat.
Vanaf september 2013 is zijn solo-programma Nee Gij! in verschillende theaters in Nederland te zien.
Nee Gij! – een avondvullende show
Er zijn veel manieren om naar de wereld te kijken, maar in werkelijkheid zien mensen er vaak maar één. Marlon Kicken laat u in zijn eerste avondvullende show Nee Gij! vooral genieten van zijn wereld, gevoelens en gedachten.
Zijn eigen visie op de werkelijkheid is lastig maar tegelijkertijd heel simpel. Een show vol humor afgewisseld met sterke poëtische elementen. Marlon brengt veel tegenstrijdige sfeerelementen met gemak bij elkaar. Kernwoorden en associaties die Nee Gij! als beste beschrijven zijn: Brabants, pijnlijk, persoonlijk luchtig en relaxt. Boven alles komt sterk naar voren dat deze show eigenlijk op geen enkele manier in een hokje is te plaatsen!
Marlon Kicken is geen onbekende in de comedywereld. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen en in 2009 is hij bekroond met zowel de jury- als publieksprijs van de Culture Comedy Award, de prijs voor beste stand-up comedian van de Benelux. Als stand-up comedian is hij sindsdien door het hele land te zien. Marlon was klaar voor zijn eerste avondvullende show, en heeft met Nee Gij! in verschillende theaters in Brabant louter lovende feedback ontvangen.
Laat uzelf verrassen en meeslepen met zijn verhaal, al velen waren u voor.
Voor meer informatie en boekingen: [email protected].
Woensdag 24 september
Aanvang 20.00 uur
Entree € 11
Pitboel Theater
Montgomerystraat 26, 6135 BW Sittard
Cookieinstellingen