‘Kunst in de stad’-wandeling

Foto:

Zoals elke maand organiseren deCompanen ook in september een thematische stadswandeling door Sittard, waarbij iedereen die interesse heeft mee kan lopen. Vorige maand stond – hoe kan het ook anders – de Sint Rosawandeling op het programma, deze maand presenteren deCompanen de ‘Kunst in de stad’-wandeling.

Deze wandeling duur ongeveer twee uur en voert langs diverse kunstwerken in de stad. Gids Tessa Reijnders staat stil bij en geeft uitleg over die kunstwerken, waaraan u wellicht regelmatig letterlijk voorbij gaat zonder dat u precies weet welk verhaal er achter dat kunstwerk zit of wat de bedoeling ervan is.
In september start het nieuwe culturele seizoen. In de theaters en op andere podia start de nieuwe programmering en op diverse plekken vinden uitmarkten plaats. Kortom: een goed moment om de binnenstad van Sittard met een kunstzinnige loep te bekijken. Tijdens de wandeling wordt ook aandacht besteed aan het culturele aanbod in de binnenstad van Sittard.
Datum: vrijdag 19 september
Start: 19.00 uur
Einde: ca. 21:00 uur
Vertrekpunt: Putstraat 20. 
Kosten per deelnemer: € 4 inclusief goodiebag met cultureel aanbod en stadsplattegrond.
Reserveren: [email protected]
Themawandelingen oktober, november en december
In oktober zal de maandelijkse wandeling in het teken staan van de biercultuur in Sittard. In november wordt de stadswandeling gecombineerd met een fotoworkshop en in december vinden er in het kader van Wèntjerdruim weer lantaarnwandelingen plaats.
Naast de maandelijkse wandelingen is het ook mogelijk om bij deCompanen wandelingen te boeken voor groepen vanaf 6 personen op elk gewenste datum en tijdstip en thema naar keuze. Kijk voor meer informatie op www.decompanen.eu.
Cookieinstellingen