Najaarsconcert in Ontmoetingskerk

Foto:

Blazersensemble Zuiderwind verzorgt samen met de koren Reconnected uit Voerendaal en Novi Cantus uit Ohé en Laak een najaarsconcert, getiteld Sing Sing Sing.

Het concert vindt plaats op 4 oktober a.s. in de Ontmoetingskerk in Geleen en begint om 20:00 uur. De organisatie betitelt het concert als een echte cross-over met muziek in diverse stijlen, diverse samenstellingen en uit diverse landen. Het concert wordt afgesloten met een gezamenlijke Sing Sing Sing finale.
Het muzikaal veelzijdige Blazersensemble Zuiderwind kent een variabele bezetting en zal tijdens dit najaarsconcert als een blaaskwintet optreden in een bezetting met Astrid Handels op fluit, Dorien Schrooten op hobo, Michèlle Geerlings op klarinet, Txemi Etxebarria op hoorn en Inge Peters op fagot. Verder treedt Jeanny Vergoossen op als begeleidster op piano. Het geheel staat onder leiding van dirigente Peggy Smeets.
Kaarten kosten in de voorverkoop 8 euro per stuk, aan de dagkassa 10 euro. Neem voor meer informatie en het bestellen van kaarten contact op met [email protected] of bel 043- 3626720 of 0032-479536651.
Cookieinstellingen