Kinderboekenbal met Samba Salad

Foto:

Ook dit jaar wordt de Kinderboekenweek weer afgetrapt met het Kinderboekenbal in de Stadsschouwburg van Sittard-Geleen. En omdat het de 60ste keer is dat de Kinderboekenweek wordt georganiseerd is het dit keer een extra gezellig Feest! Kom dus op 1 oktober in je feestkleren naar de Stadsschouwburg en feest gezellig mee!

Eerst vertellen de voorleeskampioen van De Nieuwste Pabo en Wim Krings (bekend van De Wereld Draait Door) een mooi verhaal. Daarna krijgen de jongste kinderen een workshop onder leiding van auteur Li Lefébure en illustrator Margot Senden. Ze spelen en knutselen rondom het verhaal van Draakje Donatius. De andere kinderen maken, onder leiding van de studenten van De Nieuwste Pabo, muziekinstrumenten die ze ook gaan gebruiken. Want na de workshops is het echt feest! 
Samba Salad geeft een pretconcert. Gitaren, piano, bas, percussie en zang in een energieke mix van o.a. samba, flamenco, reggae. Dit alles gestoken in een pittig wereldpopjasje en gepresenteerd vol humor. Een speels, ondeugend en charmant wereldfeest met veel interactieve momenten. Dat wordt zingen en swingen voor kleine en grote kinderen, ouders en grootouders. Kortom Feest!
Na afloop van deze middag signeren Li Lefébure en Margot Senden.
Het Kinderboekenbal is een samenwerking van Stadsschouwburg Sittard-Geleen, Boekhandel Krings, De Nieuwste Pabo en BiblioNova.
Datum: woensdag 1 oktober 14:30 uur
Entree: € 10,00
Kaarten: uitbalie.nl
Adres: Monseigneur Claessensstraat 2, Sittard
Cookieinstellingen