Besluitenlijst week 27 (30-06-2014)

Besluitenlijst van het College van Burgemeesters en Wethouders. Hieronder vindt u een overzicht van alle onderwerpen waarover het College van Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen in week 27 een besluit heeft genomen. Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Stukken met betrekking tot genoemde besluiten zijn niet altijd beschikbaar in verband met eventuele aanpassingen. Bovendien kunnen zij pas worden verstrekt als zij de geadresseerde hebben bereikt. Ook kan het voorkomen dat antwoorden op vragen van raadsleden (art. 37 reglement van orde) pas beschikbaar worden gesteld als de antwoorden de vragenstellers hebben bereikt
Reglement van orde voor vergaderingen en werkzaamheden van het college
Het college stelt het Reglement van orde voor vergaderingen en werkzaamheden van het college vast en laat dit in werking treden op 1 augustus 2014. Het vastgestelde Reglement van orde voor vergaderingen en werkzaamheden van het college wordt toegezonden aan de gemeenteraad en bekendgemaakt in het Elektronisch Gemeenteblad. Verder stemt het college in met de werkwijze voor actieve openbaarmaking van collegebesluiten.
Informatie: Henk Bronneberg/Joyce Henselmans
Telefoon: 046-4777741
Informatie: burgemeester Sjraar Cox
Reactie op het advies van de auditcommissie betreffende de jaarrekening 2013
Het college stemt in met de reactiebrief van het college op het advies van de auditcommissie.
Informatie: Marianne Dackus
Telefoon: 046-4777833
Informatie: wethouder Pieter Meekels
Aanpassing gedeelte Brugstraat Sittard
Het college stemt in met de aanpassing van een gedeelte van de Brugstraat te Sittard waardoor de verkeersafwikkeling ter plaatse van de Albert Heijn en de verkeersveiligheid voor fietsers wordt verbeterd. Het college stelt de raad bij de 2e programmarapportage voor een krediet beschikbaar te stellen van 210.000 euro. Het gemeentelijk aandeel ad. 70.000 euro wordt gedekt middels een maximale bijdrage van 50.000 euro uit het mobiliteitsplan 2013-2015 en maximaal 20.000 euro uit IBOR.
Informatie: Marga Plasier
Telefoon: 046-4778404
Informatie: wethouder Bert Kamphuis
Cookieinstellingen