Besluitenlijst week 31 (28-07-2014)

Besluitenlijst van het College van Burgemeesters en Wethouders. Hieronder vindt u een overzicht van alle onderwerpen waarover het College van Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen in week 31 een besluit heeft genomen. Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Stukken met betrekking tot genoemde besluiten zijn niet altijd beschikbaar in verband met eventuele aanpassingen. Bovendien kunnen zij pas worden verstrekt als zij de geadresseerde hebben bereikt. Ook kan het voorkomen dat antwoorden op vragen van raadsleden (art. 37 reglement van orde) pas beschikbaar worden gesteld als de antwoorden de vragenstellers hebben bereikt.
Aanwijzingsbesluit toezichthouders Cluster Concern, team Openbare Orde en Veiligheid
Het college besluit tot de aanwijzing van functies als toezichthouders werkzaam binnen het team Openbare Orde en Veiligheid van de gemeente Sittard-Geleen. Hiermee zijn alle ambtelijke medewerkers die zijn of worden benoemd in een functie bij het Cluster Concern, team Openbare Orde en Veiligheid aangewezen als toezicht-houder in de zin van artikel 5:11 van de Algemene wet bestuursrecht.
Informatie: Eveline Steegmans
Telefoon: 046-4777777
Portefeuillehouder: burgemeester Sjraar Cox
Onttrekken van (delen van) wegen voor realisatie van het Grensmaasproject
Het college stelt de raad in verband met de uitvoering van het Grensmaasproject voor de volgende weggedeelten met ingang van 5 januari 2015 te onttrekken aan het openbaar verkeer: Oude Driesweg, Deeldensweg, St. Servaasweg, Jophastweg, Ilsenweg, Driesweg, Tabeckersweg, Roebroecksweg, Deylersweg, Binnenveldweg, Dijk (deels), Horrisserkoeweg, Weg door het Gerigt, Gerigt Veldweg en Weg op het Gerigt (deels).
Informatie: Maria Mobers/Kees Blankers
Telefoon: 046-4777171/4777691
Portefeuillehouder: wethouder Pieter Meekels
Vaststelling geluidreductieplan bedrijventerrein Holtum Noord I te Born
Het college stelt het geluidreductieplan voor het bedrijventerrein Holtum Noord I te Born vast. Het bedrijventerrein is daarmee weer “van het slot” . Tegelijkertijd wordt gewerkt aan het terugdringen van de overschrijding van de 50 dB(A)-geluidzone. De wettelijke procedure wordt afgewerkt en direct betrokkenen worden geïnformeerd.
Informatie: Tjeu Beckers
Telefoon: 046-4778543
Portefeuillehouder: wethouder Pieter Meekels
Jaardocument en jaarverslag 2013 van de GGD ZL
Het college:
  1. stemt in met het jaardocument en jaarverslag 2013 van de GGD ZL.
  2. neemt kennis van de Factsheet Huisvesting.
  3. legt het jaardocument, het jaarverslag en de factsheet ter inzage voor de raad via de raadsinformatiebrief.
  4. stemt in om het daadwerkelijk negatief resultaat van de GGD te verwerken in boekjaar 2014.
  5. stemt in met het meenemen van de financiële consequenties uit beslispunt 4 in de 2eprogrammarapportage 2014 / jaarrekening 2014.
Informatie: Jeu Renkens
Telefoon: 046-4777645
Portefeuillehouder: wethouder Leon Geilen
Cookieinstellingen