Besluitenlijst week 32 (04-08-2014)

Besluitenlijst van het College van Burgemeesters en Wethouders. Hieronder vindt u een overzicht van alle onderwerpen waarover het College van Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen in week 32 een besluit heeft genomen. Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Stukken met betrekking tot genoemde besluiten zijn niet altijd beschikbaar in verband met eventuele aanpassingen. Bovendien kunnen zij pas worden verstrekt als zij de geadresseerde hebben bereikt. Ook kan het voorkomen dat antwoorden op vragen van raadsleden (art. 37 reglement van orde) pas beschikbaar worden gesteld als de antwoorden de vragenstellers hebben bereikt.
Gewijzigde vaststelling bestemmings -plan “Bedrijventerreinen Born: Holtum Noord I&II en Sluisweg e.o.” naar aanleiding van uitspraak Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State d.d. 28 mei 2014
Het college besluit de raad voor te stellen het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen Born: Holtum Noord I&II en Sluisweg e.o.” gewijzigd vast te stellen en geen exploitatieplan vast te stellen n.a.v. een uitspraak van de Raad van State Afdeling Bestuursrechtspraak d.d. 28 mei 2014.
Informatie: Eric Evers
Telefoon: 046-4778678
Portefeuillehouder: wethouder Pieter Meekels
Aanschaf Digikoppeling en ESB als generieke voorziening
Het college gaat akkoord met het aanschaffen van Digikoppeling en ESB als generieke voorziening voor informatieuitwisseling bij de leverancier Enable-U, gezien de benodigde ontwikkelingen omtrent 3D’s en verplichte wijze van aansluiten op landelijke voorzieningen. Hierbij wordt, mede gezien de voorhanden urgentie i.k.v. de 3D’s, besloten tot het volgen van een enkelvoudige aanbestedingsprocedure.
Informatie: Charlotte Schoonbrood
Telefoon: 046-4777844
Portefeuillehouder: wethouder Pieter Meekels
Centrumregeling Inkoop Jeugdzorg Regio Zuid-Limburg
Het college besluit:
  1. De raad voor te stellen toestemming te geven voor het treffen van een nieuwe Gemeenschappelijke Regeling middels het aangaan van de “Centrumregeling inkoop jeugdzorg regio Zuid-Limburg”
  2. Onder voorbehoud van toestemming van de raad deze nieuwe Gemeenschappelijke Regeling te treffen middels het aangaan van de “Centrumregeling inkoop jeugdzorg regio Zuid-Limburg”.
Informatie: Marcel Kretzers
Telefoon: 046-4777682
Portefeuillehouder: wethouder Astrid Verblakt
1e kwartaalrapportage 2014 Vixia BV en GR
Het college
  1. neemt kennis van de 1e kwartaalrapportage 2014 van Vixia BV en GR
  2. besluit deze rapportage ter bespreking door te leiden naar de commissie DIWZ van 4 september 2014 alsmede ter kennisname te brengen van de raad via de raadsinformatie-brief.
Informatie: Audrey Cortlever
Telefoon: 046-4777834
Portefeuillehouder: wethouder Astrid Verblakt
Cookieinstellingen