Besluitenlijst week 37 (08-09-2014)

Besluitenlijst van het College van Burgemeesters en Wethouders. Hieronder vindt u een overzicht van alle onderwerpen waarover het College van Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen in week 37 een besluit heeft genomen. Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Stukken met betrekking tot genoemde besluiten zijn niet altijd beschikbaar in verband met eventuele aanpassingen. Bovendien kunnen zij pas worden verstrekt als zij de geadresseerde hebben bereikt. Ook kan het voorkomen dat antwoorden op vragen van raadsleden (art. 37 reglement van orde) pas beschikbaar worden gesteld als de antwoorden de vragenstellers hebben bereikt.
Vragen ex artikel 37 RVO inzake optimalisatie veiligheid en omgeving bij stedelijk evenement
Het college heeft de vragen van de Fractie CDA / Raadslid P. Henssen beantwoord inzake optimalisatie veiligheid en omgeving bij stedelijk evenement.
Informatie: Paul van Meerten
Telefoon: 046-4777537
Portefeuillehouder: burgemeester Sjraar Cox
Voorstel stichtingsbesturen Sponsoring/Vrienden Het Domein inzake verzelfstandiging
Het college besluit niet in te stemmen met het voorstel van de Stichting Sponsoring Domein en de Stichting Vrienden van Het Domein om het onderdeel hedendaagse kunst van museum als zelfstandige organisatie los van De DoMIJNen te positioneren.
Informatie: Daniëlle Arends
Telefoon: 046-4777743
Portefeuillehouder: wethouder Noël Lebens
Vragen ex artikel 37 RVO inzake werken met behoud van uitkering bij VDL Nedcar
Het college heeft de vragen van de Fractie SP / Raadslid I. Tillie beantwoord inzake werken met behoud van uitkering bij VDL Nedcar.
Informatie: Raymond Ubachs
Telefoon: 046-477
Portefeuillehouder: wethouder Pieter Meekels
Planschadeovereenkomst bij binnenplanse afwijkingsbesluiten
Het college besluit voor binnenplanse afwijkingsbesluiten voor ‘aan-huis-verbonden-beroepen’ geen planschadeovereenkomsten meer te sluiten. De administratieve lasten wegen niet op tegen het planschaderisico dat de gemeente loopt.
Informatie: Roel Friesen
Telefoon: 046-4778615
Portefeuillehouder: wethouder Ruud Guyt
Cookieinstellingen