Besluitenlijst week 38 (15-09-2014)

Besluitenlijst van het College van Burgemeesters en Wethouders. Hieronder vindt u een overzicht van alle onderwerpen waarover het College van Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen in week 38 een besluit heeft genomen. Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Stukken met betrekking tot genoemde besluiten zijn niet altijd beschikbaar in verband met eventuele aanpassingen. Bovendien kunnen zij pas worden verstrekt als zij de geadresseerde hebben bereikt. Ook kan het voorkomen dat antwoorden op vragen van raadsleden (art. 37 reglement van orde) pas beschikbaar worden gesteld als de antwoorden de vragenstellers hebben bereikt.
Medisch centrum in Paterskerk Geleen(als onderdeel van deelplan 14 centrumplan Geleen)
Het college stemt in met het stedenbouwkundige plan voor een medisch centrum (apotheek en een praktijk voor een aantal huisartsen) in de Paterskerk te Geleen in plaats van de eerder geplande appartementen in de Paterskerk (als onderdeel van deelplan 14 van Centrumplan Geleen). Verder heeft het college ingestemd met het parkeerplan voor de bezoekers van het medisch centrum, dat voorziet in 14 extra parkeerplaatsen rondom de Paterskerk, in 6 parkeerplaatsen langs de Carmelietenstraat die nu gebruikt worden voor vergunningparkeren, en het toevoegen van deze 20 parkeerplaatsen aan de betaald parkeerzone van het centrum van Geleen.
Informatie: Kees Blankers
Telefoon: 046-4777691
Portefeuillehouder: wethouder Noël Lebens
Brief Stichting Zeeheldenbuurt Geleen
Het college beantwoordt de brief van de Stichting Zeeheldenbuurt Geleen conform de conceptbrief.
Informatie: Richard Schoffeleers
Telefoon: 046-4778157
Portefeuillehouder: wethouder Noël Lebens
Cookieinstellingen