Informatiebijeenkomst gemeente voor ZZP’ers

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op 13 oktober a.s. organiseert de gemeente Sittard-Geleen namens de gemeenten in de Westelijke Mijnstreek een informatiebijeenkomst voor ZZP’ers in het kader van de deelovereenkomst Maatwerkvoorziening Ondersteuning.

Deze deelovereenkomst regelt de voorwaarden die gelden voor ZZP’ers die in aanmerking willen komen voor Zorg in Natura in het kader van de Wmo (ondersteuning aan 18+). Voor meer informatie zie de website van inkoopwmo.nl.

Deze bijeenkomst vindt plaats van 14:00 tot 16:00 uur in de Raadszaal van het stadhuis in Geleen. Tijdens deze bijeenkomst willen de gemeenten nog eens uitleggen hoe de arrangementen in elkaar zitten en wat ze hiermee beogen. Verder wordt een toelichting gegeven op de inkoopprocedure, iWmo, gegevensknooppunt (GGK), CAK en leveranciersmanagement.

Vragen vooraf doorgeven
De gemeenten verzoeken deelnemers om hun vragen/onderwerpen/aandachtspunten door te geven via [email protected]. Tenslotte willen de gemeenten graag weten of u zorg levert via een vernieuwend concept (een concept wat vrij nieuw is en waarmee geëxperimenteerd wordt en nog niet als algemeen gebruikt wordt in de markt) en hierover iets wil vertellen tijdens deze bijeenkomst.

Reacties graag uiterlijk 6 oktober. U kunt zich aanmelden via [email protected] (o.v.v. uw functie, uw naam en contactgegevens, titel: Informatiebijeenkomst ZZP).

Cookieinstellingen