Vrijwilligerswerk in Sittard-Geleen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Heeft u interesse in werkervaring, een zinvolle dagbesteding, een handje te helpen, nieuwe contacten op te doen en uw horizon te verbreden?

Misschien vindt u iets bij de vacatures van de Vrijwilligerscentrale-WM.

Een greep uit het vacatureaanbod:

  • Speeltuin de Roetsj in Sittard zoekt vrijwilligers die het team komen versterken. Er zijn verschillende werkzaamheden en u kunt afspraken maken over het aantal uren.
  • Het project Schone Stad is een project voor de burger/door de burger. Wilt u meehelpen om het centrum van Sittard of Geleen opgeruimd en netjes te houden? Kom dan eens met ons praten. Het werk is niet zwaar en in een klein team in de buitenlucht.
  • Ook het BOSS-park is een initiatief van de burger/voor de burger met als doel samen ontmoeten en recreëren en sport en spel zowel individueel als in teamverband bij u om de hoek. Voor diverse werkzaamheden als terreinonderhoud, groenvoorziening,  materiaalbeheer en -uitgifte zoeken we vrijwilligers.
  • Het Parochiecentrum Christus’ Hemelvaart – H. Joseph aan deHemelsley 240 in Sittard is op zoek naar vrijwilligers die meewerken de kerk en bijgebouwen schoon te houden.
  • In de zorgboerderij in Haagsittard heeft Levanto woongroepen ondergebracht waar mensen begeleid zelfstandig kunnen wonen. Soms komen er handen te kort om bijvoorbeeld een spelletje te spelen, een wandeling te maken of even naar de winkel te gaan. Maar ook praktische zaken blijven wel eens liggen zoals het uitsoppen van een keukenkastje. Wilt u een steentje bijdragen? Neem dan contact met ons op.
  • Watersley Sports & Talent Park in Sittard zoekt vrijwilligers voor het groenonderhoud. Watersley heeft zeer veel groen en we kunnen daar meerdere “groene vingers” gebruiken. Ook in het restaurant en de keuken kunnen we versterking gebruiken.
  • De KBO (ouderenbond) in Geleen biedt een scala aan programma’s aan voor 50-plussers. Ben u degene die het keuken/schoonmaakteam komt versterken?

Heeft u interesse in één van deze vrijwilligersplekken of wilt u meer informatie? Voor het uitgebreide vacatureaanbod of voor meer informatie gaat u naar www.vrijwilligerscentrale-wm.nl. Heeft u behoefte aan begeleiding hierbij? Bel dan met Ernst de Vogel of Sandra Logister, Participatiecoaches vrijwilligerswerk tel. 046-4777130 of mail naar [email protected]

Cookieinstellingen