Tom Dumoulin opent Giant Store

Dinsdagavond opende profwielrenner Tom Dumoulin van het Giant-Shimano team de nieuwe Giant Store Sittard-Geleen aan de Paardestraat in Sittard. Hij deed dat door van binnenuit door de met een groot affiche afgeplakte ingang te rijden.

Hopelijk voor de Maastrichtenaar doet hij zondag mee in de finale van Amstel Gold Race. Het wordt dan – als we de voorspellingen mogen geloven – mooi weer. “Ik had liever regen gehad,” zegt Dumoulin. “Ik ken het parcours op mij duimpje. Een nat wegdek speelt daarbij in mijn voordeel.” 
Na deze openingshandeling door Dumoulin heeft Giant nu een vijftiental verkooppunten in Nederland. Onlangs opende het grootste fietsenmerk ter wereld ook een nieuwe vestiging in Beek.
De Sittardse ondernemer Ron Mohren – hij heeft ook een fietsenzaak in Brunssum – verwezenlijkt hiermee zijn grote wens om een fietsenzaak in zijn geboortestad te runnen. Hij begon ooit twee deuren verderop bij het filiaal van Math Salden als werknemer, dat later werd overgenomen door Freeride, waar hij vele jaren heeft gewerkt, totdat hij besloot om in Brunssum voor zichzelf te beginnen. 
Nu is hij dan terug in Sittard, met een merk waar hij een grote voorliefde en bewondering voor heeft. “We hebben iets nieuws uitgevonden: de fiets” is een reclameslogan van Giant die duidelijk maakt dat het merk constant bezig is met innovatie. Techniek, materiaal en ontwerp staan er nooit stil en dat is iets dan Ron Mohren bijzonder aanspreekt.
Service
Ook voor mensen die op een ander merk rijden dan Giant biedt Mohren de nodige service. In de zaak is een Repair & Go shop gevestigd. Voor kleine, snel oplosbare problemen aan uw fiets kunt u er terecht en terwijl u een kopje koffie drinkt en gebruik maakt van de gratis Wifi-verbinding wordt het probleem aan uw rijwiel gefixt. Als het probleem niet 1-2-3 op te lossen is maakt u en afspraak wanneer uw fiets weer kan worden afgehaald.
Cookieinstellingen