De speeltuin is weer open

Het kan weer, lekker buiten spelen in een van de speeltuinen in Sittard-Geleen, want zoals gewoonlijk gingen op tweede paasdag de hekken weer open voor het nieuwe speeltuinseizoen.

Dat gold ook voor speeltuin De Roetsj in het Limbrichterveld in Sittard, waar de nodige kinderen, vergezeld van hun ouders, dankbaar gebruik van maakten.
De kinderen kunnen vanaf vandaag weer bijna elke dag bij de Roetsj terecht: op de maandagen, dinsdagen en donderdagen is de Roetsj geopend van 15.00 tot 17.30 uur. Op de woensdagen, vrijdagen en zondagen is de speeltuin van 13.30 tot 17.30 uur open. Op de zaterdagen is de speeltuin gesloten.
Bij de Roetsj wordt momenteel hard gewerkt aan de bouw van een overdekte ruimte, zodat kinderen die een uitstapje maken naar de speeltuin bij slecht weer een droog onderkomen hebben. De ruimte is vooral bedoeld voor kinderen met een beperking, die zijn aangewezen op speciaal vervoer. 
Het project wordt mede mogelijk gemaakt door de Eline Foundation, Kiwanis Land van Gulick Sittard-Geleen en de gemeente Sittard-Geleen.
Kijk voor meer informatie op www.de-roetsj.nl.
de-roetsj-3
Cookieinstellingen