Reisinformatie Veolia voor Koningsdag

Foto:

Veolia deelt mee dat de aansluitingen tussen IC-treinen van NS en treinen en bussen van Veolia op Koningsdag onder druk zullen staan. Oorzaak is de Oranjedienstregeling die NS voor deze drukke reisdag heeft ingesteld.

Reizigers die moeten overstappen dienen rekening te houden met langere reistijden.
Ter gelegenheid van Koningsdag rijden de IC-treinen van NS richting randstad op vrijdagavond 25 en zaterdag 26 april volgens de Oranjedienstregeling. De gewijzigde vertrek- en aankomsttijden van de IC-treinen hebben op zaterdag 26 april tot gevolg dat de aansluitingen tussen de treinen van NS en de bussen/treinen van Veolia deels niet gehandhaafd kunnen worden. Reizigers moeten daarom rekening houden met langere reistijden. Onderstaand een opsomming van de belangrijkste knelpunten.
Roermond
De aansluiting in Roermond van de IC-trein richting Eindhoven op de treinen van de Maaslijn en omgekeerd vervalt. Reizigers moeten rekening houden met een overstaptijd van ca. 20 minuten.
Heerlen
In Heerlen geven de treinen van de Heuvellandlijn geen aansluiting op de IC-trein richting Eindhoven. Reizigers moeten rekening houden met een overstaptijd van ca. een half uur.
Maastricht
In Maastricht tenslotte dienen reizigers in beide richtingen rekening te houden met een overstaptijd van ca. 25 minuten voor een overstap tussen de treinen op de Heuvellandlijn en de IC-trein richting Eindhoven.
Veolia adviseert reizigers hun reis van te voren te plannen op www.ns.nl of www.9292.nl.
Cookieinstellingen