Zonnige gezichten op nat Piraten Zomerfeest

Ondanks de regen waren ongeveer 100 kinderen samen met hun ouders naar het Piratenfeest van speeltuin De Roetsj in het Limbrichterveld in Sittard gekomen. 

De kinderen beleefden, aangevoerd door een heuse piraat, een leuke en gezellige middag met snoep en schmink. Ze leefden zich uit op de speeltoestellen en daarbij zorgde een DJ voor vrolijke muziek.
Het was het derde jaar op rij dat het Piratenfeest door De Roetsj werd georganiseerd in samenwerking met Kiwanis Sittard. 
Niet alleen leerlingen van groep 1 tot en met 4 van basisschool Limbrichterveld waren uitgenodigd voor het feest, want speeltuin De Roetsj en de Kiwanis hebben dit jaar samen een aantal organisaties aangeschreven om kinderen die eens een uitje nodig hebben voor het Piratenfeest te kunnen uitnodigen: het Azielzoekerscentrum, COA, Partners in Welzijn, Stichting Leergeld, Speelgoedbank de Grabbelton en Orbis Thuiszorg hebben zaterdag allemaal een aantal kinderen blij kunnen maken met dit mooie initiatief. 
Door deze werkwijze worden er tevens meer verbindingen tussen de genoemde zorg- en hulpverlenende instellingen gelegd, die wellicht leiden tot nieuwe mogelijkheden voor een hechtere samenwerking in de toekomst.
Cookieinstellingen