Uitbreiding Streekboerderij Daniken officieel geopend 

Foto:

Woensdagmiddag werd de uitbreiding van Streekboerderij Daniken in Geleen officieel geopend door wethouder Leon Geilen.

Het plan voor de uitbreiding kwam twee jaar geleden tot stand en de uitvoering van de werkzaamheden werd eind februari dit jaar officieel gestart door toenmalig wethouder Berry van Rijswijk. 
Met de uitbreiding werden onder andere douches en kleedgelegenheid voor de werkers gerealiseerd en een aantal verbeteringen aan het bestaande complex aangebracht. Bezoekers van de kinderboerderij vinden nu ook binnen een plek om bij slecht weer te schuilen.
Wethouder Geilen feliciteerde alle betrokkenen met de verbeteringen. Hij gaf een compliment aan de organisatie die de dagopvang van mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking regelt en begeleidt bij een zinvolle daginvulling. En natuurlijk ook aan de mensen die er voor zorgen dat de dieren in de kinderboerderij en de tuin van de kinderboerderij zo geweldig goed worden verzorgd. “Daar genieten talloze kinderen, ouders en grootouders van!”
Als cadeau overhandigde de wethouder namens de gemeente een aantal druivenplanten, die ongetwijfeld in de tuin bij de kinderboerderij een prima plek zullen krijgen. Van de medewerkers kreeg de wethouder vervolgens als dank een kistje met producten van de streekboerderij.
streekboerderij-daniken-leon-geilen-cadeau
Cookieinstellingen