L’Uni-Age – herintredende en beginnende oudere muzikanten

Foto:

Harmonie l’Union uit Born komt met een aardig initiatief om oud-muzikanten weer aan het musiceren te krijgen en om oudere beginners over de muziekdrempel te helpen. Daarover wordt op woensdag 27 augustus om 20.30 uur een informatiebijeenkomst belegd in het gemeenschapshuis.

Veel voormalig muzikanten hebben op een bepaald moment hun instrument voor onbepaalde tijd opgeborgen, omdat er vanwege gezin of werk geen tijd meer over bleef om stelselmatig thuis en in verenigingsverband te repeteren en steevast bij alle uitvoeringen aanwezig te zijn. Een beslissing die vaak met pijn in het hart moest worden genomen. Weer anderen hebben ooit wel de ambitie maar nooit de gelegenheid gehad om een instrument te leren bespelen.
Voor beide groepen is de tijd nu wellicht rijp om de oude hobby weer op te pakken of de nieuwe hobby te starten. Onder de naam l’Uni-Age wil harmonie l’Union aan deze mensen de gelegenheid bieden om gezellig en onder professionele begeleiding van dirigent Jos Kuipers muziek te maken. “Het maakt niet uit of je een muzikale achtergrond hebt of niet. Iedereen is van harte welkom.” Het is de bedoeling om na de zomervakantie op woensdagen van 20.30 uur tot 21.30 uur in het gemeenschapshuis in Born te repeteren. 
Om de animo – ook voor de informatiebijeenkomst op 27 augustus – te peilen worden geïnteresseerden vriendelijk verzocht om dat even kenbaar te maken met een e-mail aan [email protected].
» zie ook: l’Uni-age
Cookieinstellingen