SABIC nodigt omwonenden uit in Museum Continium Kerkrade 

Foto:

Chemiereus SABIC nodigt omwille van het belangrijk geachte goede contact met haar omgeving omwonenden uit voor een informatieavond in Discovery Center Continium in Kerkrade. 

Daar wil men informatie geven over wat het bedrijf allemaal produceert en hoe het daarbij de veiligheid van installaties, medewerkers en omgeving waarborgt. En hoe er bij tijd en wijle overlast van kan worden ondervonden.
Het Discovery Center Continium in Kerkrade staat in het teken van experimenteren, ontdekken en al doende leren over wetenschap en techniek. Dit, in combinatie met een museumcollectie over de Limburgse industrie door de eeuwen heen, maakt het aantrekkelijk voor jong en oud.
Programma
U kunt de speciale SABIC avond in het Continium bezoeken op 26 of 29 augustus. Tussen 17.00 uur en 21.30 uur bent u welkom in Discovery Center Continium aan het Museumplein 2 te Kerkrade. Naast alle gebruikelijke bezienswaardigheden en diverse SABIC informatiestands kunt u in de zogenaamde Uitvindfabriek (een tijdelijke interactieve expositie) uw talenten ontdekken als uitvinder in de dop. Om 18.30 uur, 19.45 uur en 20.30 uur vinden er spectaculaire science shows plaats.
Het museum zal op 31 augustus voor anderhalf jaar haar deuren sluiten in verband met een grootscheepse verbouwing en uitbreiding. Op 26 of 29 augustus krijgt u dus nog een laatste kans het Continium te bezoeken.
Let op! Per avond zijn maximaal 300 plaatsen beschikbaar. Inschrijven is daarom noodzakelijk. U kunt met maximaal met 5 personen inschrijven via www.sabic-limburg.nl. Wees er snel bij want vol = vol!
Kijk voor meer informatie op www.continium.nl.
Voor vragen kunt u terecht bij:
Mevr. Kim Solberg, 046-7224580, email: [email protected] of
Mevr. Esther Dirks, 046-7224083, email: [email protected].
Cookieinstellingen