Ligne virtueel al ingericht

Foto:

Nu de bouwvak is afgelopen wordt er weer vol gas gegeven op het bouwterrein waar Ligne verrijst. De bouw ligt mooi op schema. Over twee jaar moet hét nieuwe ontmoetingscentrum van Sittard in gebruik zijn.

Ligne huisvest dan onder meer een museum, bibliotheek en filmhuis. Behalve cultuur biedt Ligne ook onderdak aan een hogeschool, winkels, zorgwoningen en een parkeergarage binnen de muren van twee gebouwen. En om een indruk te krijgen van hoe die gebouwen er van binnen uit kunnen komen te zien zijn ze alvast virtueel ingericht.
Op de website van Ligne vindt u kort een filmpje waarin u kunt zien hoe de ruimtes tot in de kleinste details zijn ingericht. De hippe filmbar met krukjes, tafeltjes en stoelen. De bibliotheek met schappen waar plek is voor boeken en beeldschermen. De museumruimten, compleet met verlichting en houten vloeren. De twee filmzalen van het filmhuis, inclusief aankleding en stoelen. Allemaal voorbeelden van hoe de inrichting er straks uit kan komen te zien. Kán. Want definitieve keuzes worden vanaf komend najaar gemaakt, op basis van een bestek.
Cookieinstellingen