Werk aan Zuidhof begonnen

Kort voor de gemeenteraadsverkiezingen werd de feestelijke aftrap werd gegeven voor de renovatie van winkelcentrum Zuidhof in Geleen-Zuid. Vijf maanden later is het werk dan écht begonnen.

Als bewijs daarvan enkele foto’s van fotograaf Ivo Goessens (klik op foto boven bericht).
De gemeente neemt rondom Zuidhof de openbare ruimte voor haar rekening. Zowel binnen als buiten wordt nieuwe bestrating aangelegd. Er komen tien extra parkeerplaatsen bij en ook het groen wordt vernieuwd.
Hiermee is een bedrag van ruim een half miljoen euro gemoeid. De opknapbeurt van het winkelcentrum zelf wordt door de eigenaren betaald. Dankzij nieuwe boeiboorden aan de buitenkant, nieuwe luifels, nieuwe entrees en een andere verlichting krijgt Zuidhof straks een nieuwe, frisse uitstraling. Daarnaast komen er twee containerruimtes bij en wordt de frituur vergroot.
Tijdens de werkzaamheden, die volgens eerdere aankondigingen eind dit jaar klaar zouden moeten zijn, blijven steeds twee van de drie passages open zodat het winkelend publiek zo weinig mogelijk hinder ondervindt. Ook is driekwart van de huidige parkeerplaatsen steeds beschikbaar.
zuidhof-artist-impression-definitief2-architectenbureau-verbrug
Impressie van de aanblik van het winkelcentrum na de opknapbeurt.
Cookieinstellingen