Altra damesfiets kwijt? Kijk eens in de beek!

Foto:

Hoe komt een fiets in de beek terecht? Had de berijd(st)er een zatte kop en slingerde de weg te hard? Was het baldadigheid? Een ruzie? Was de dader soms een fietsendief die de tweewieler niet meer nodig had en vervolgens maar in de beek dumpte? Liep voor de zoveelste keer de ketting eraf en was dat nou net één keer te veel?

Wie haar Altra damesfiets kwijt is moet eens gaan kijken bij de brug over de Molenbeek op de Argricolastraat, aan de kant van het weggetje naar tennispark De Stenen Sluis in Sittard. Dat er een fiets in de beek ligt is aan de gemeente gemeld met de Buiten Beter app, dus de kans is groot dat de tweewieler er binnenkort niet meer ligt.
Met de Buiten Beter app kunt u met uw smartphone allerlei zaken aan de gemeente melden. Verzakte stoeptegels, gemolesteerd straatmeubilair, defecte straatverlichting, rondslingerend zwerfvuil en fietsen die in de beek zijn gedumpt: maak een foto, bepaal de locatie, kies het type melding, tik eventueel wat commentaar in en verstuur de melding. Afhankelijk van de ernst van het gemelde probleem komt de gemeente binnen een tot acht dagen in actie.
Cookieinstellingen