Opbouwen voor PULP Festival

Het opbouwen voor het eerste PULP Festival in Sittard-Geleen is in volle gang. Het festival vindt zondag 24 augustus plaats op de CultuurKweek, het terrein van het voormalige Maaslandziekenhuis, in de volksmond inmiddels het Maaslandpark gedoopt.

Het festival wordt georganiseerd door het PULP Collective, dat zich voorstelt als een collectief van jonge ondernemers uit Sittard die, geïnspireerd door ‘straat cultuur’ een aantal evenementen en festivals organiseert op het terrein van muziek, kunst en mode.
Trefwoorden rond het programma van PULP: live music – organic – theatre – workshops – vintage – design – yoga – market – graffiti – camp fire sessions. PULP Festival begint om 10:00 uur en sluit om 18:00 uur.
Meer informatie over de verschillende activiteiten, de bands en de workshops is te vinden op de Facebookpagina van PULP. Het PULP Collective bestaat op dit moment uit ROOM|HOUT, Creamy Marketing, F&YOU, FEE Conceptstore + Café, Z I N, Cultuurkweek Sittard, buro 046, PULP festival & RUUMte.
Cookieinstellingen