Greutsje Pin krijgt vervolg

Foto:

De Greutsje Pin, een initiatief van een club vrienden, waarmee Zittesje Vastelaovesvereiniginge hun clubkas extra kunnen spekken, krijgt in 2015 – vanzelfsprekend – een vervolg.

Door het dragen van de Greutsje Pin laat de drager zien dat hij of zij de Zittesje Vastelaovend een warm hart toedraagt.
De allereerste Greutsje Pin, uitgebracht in 2014, sloeg enorm aan. De Greutsje Pin 2015 wordt op de elfde van de elfde om 21:11 uur officieel gepresenteerd in café ’t Sjterfhoes. Het speldje kan dan ook voor 5 euro worden aangeschaft.
Het is de bedoeling dat de Greutsje Pin verkocht gaat worden via Sittardse verenigingen en clubs. De verenigingen kopen tegen kostprijs (maakkosten en promotiekosten) een aantal speldjes in die vervolgens door de leden aan de man of vrouw worden gebracht. De opbrengst is voor de clubkas van die vereniging.
Verenigingen die interesse hebben om mee te doen aan de verkoop van de Greutsje Pin kunnen voor meer informatie terecht op www.greutsjepin.nl. Aanmelden kan door een bericht aan [email protected].
[!mage:greutsje-pin-2
Greutsje Pin 2104.
Cookieinstellingen