Kamperen tijdens Oktoberfeest op CultuurKweek

Het Sittardse Oktoberfeest heeft er dit jaar een primeur bij – nu ja, indirect dan: een ‘eigen’ kampeerterrein voor bezoekers van het grootste najaarsfeest van het zuiden.

Het is dit jaar namelijk mogelijk voor bezoekers om met hun tent, caravan of camper naar Sittard te komen en daar op een steenworp afstand van het festivalterrein hun bivak op te slaan op het terrein van het voormalige Maaslandziekenhuis.
Deze camping is een gelegenheidscamping die alleen voor het Oktoberfeestweekend opgebouwd wordt. De camping is geopend vanaf vrijdag 18 oktober 2015 en de laatste kampeerders zullen vertrekken op maandag 21 oktober 2015. 
Heeft u vragen of wilt u reserveren, neem dan contact op met een van de beheerders, Michael & Markus Cremers (0633054225 / 0633131615) of via [email protected]
Prijzen en faciliteiten
Voor een plekje voor je tent betaal je 15 euro per nacht, inclusief een parkeerplaats voor één auto. Per persoon betaal je 5,00 euro. Een caravan of een camper kun je kwijt voor 20 euro per nacht. Prijzen zijn inclusief het gebruik van elektriciteit, afval, douches en overig sanitair en exclusief toeristenbelasting. Los bij te bestellen: een ontbijt voor 8 euro per persoon per dag.
Cookieinstellingen