Tafel van Limburg hield ’t droog

Foto:

Afgelopen weekend stond in Geleen voor de tweede keer de Tafel van Limburg op het programma en ditmaal werd de tafel twee achtereenvolgende avonden gedekt.

Het idee: met een gezelschap van 120 gasten in een ongedwongen sfeer, aan een 60 meter lange tafel in de open lucht bourgondisch genieten van lekker eten en drinken, terwijl bediening en entertainment over tafel paraderen. 
Een jaar geleden was het initiatief gezegend met aangename weersomstandigheden en kon inderdaad in de open lucht de 60 meter lange eettafel in het Horecastraatje achter het gemeentehuis aan de Markt worden gedekt.
Dit jaar waren de weersvooruitzichten niet zo gunstig, maar gelukkig was er om de hoek een prima uitwijkmogelijkheid: de overdekte passage op de kop van de Annastraat. En dus kon iedereen gegarandeerd droog toch aanschuiven aan de lange tafel. 
Het entertainment werd verzorgd door The Legendary Allstar RBR Bigband Sensation en Sorry voor de Krekels. De Tafel van Limburg is een initiatief van restaurant Battice, café Amadeus en café De Brabander.
Foto: © Ivo Goessens – Double Eye Geleen
Cookieinstellingen