Koopzondag in Italiaanse stijl met heel veel mode

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Een week na de Euregioparade, op zondagmiddag 21 september, staat het jaarlijkse Fashion Event in het centrum van Geleen gepland. Ditmaal gestoken in een Italiaans jasje. Of jurkje.

Maar liefst 19 ondernemers uit het Geleense centrum presenteren dan hun herfst- en wintercollectie. Het is opnieuw koopzondag, de winkels zijn open van 12:00 tot 17:00 uur. 
Om 13:00, 14:00, 15:00 en 16:00 uur vinden er modeshows plaats op de speciaal ontworpen catwalk voor het oude gemeentehuis in Geleen.
Naast de catwalk vind je diverse Italiaanse auto’s, waaronder enkele Maserati’s. Verder kan er worden genoten van overheerlijke Italiaanse hapjes bij het bekijken van de modellen en de nieuwe collecties. Deze dag is ook de haar-politie van Crea Kappers aanwezig om je te voorzien van professioneel advies. 
Limbo Party
Verder vindt deze zondag de vijfde editie van Limbo Party plaats, met vanaf 14:00 uur optredens van Limburgse artiesten als Erwin, de Shakin DJ’s, Richtig Rex, La Bamba, Andy Croonenberg en nog veel meer. De entree is gratis. In Geleen is het deze zondag te doen!
Cookieinstellingen