Oktoberfeest en het goede doel

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Het jaarlijkse Okoberfeest netwerkevenement dat Kiwanis Land van Gulick organiseert voor ondernemers uit de regio en hun relaties, vindt dit jaar plaats op dinsdag 21 oktober. Plaats van handeling is wederom het Brauhaus Brand.

Het is de zesde keer dat Kiwanis Land van Gulick tijdens het Oktoberfeest dit gezellige netwerkevenement organiseert. De entree bedraagt 55 euro per persoon voor een avond met een topband, DJ, gereserveerde zitplaatsen en een smakelijk viergangenmenu van traditionele Beierse gerechten, verzorgd door Van Melick, the catering company.
Met uw deelname verzekert u zich niet alleen van een top avond, maar steunt u ook het goede doel. Van elke entree gaat namelijk 10 euro naar de Eline Foundation. Deze stichting stelt zich ten doel het leven te verbeteren van chronisch zieke kinderen, kinderen met een handicap, kinderen met kanker en kinderen met brandwonden. Dit in de vorm van financiële ondersteuning bij het voorzien in, daar waar mogelijk, duurzame oplossingen om te kunnen beleven, bewegen en sporten. 
Cookieinstellingen