Salon Mano leukste kapsalon van Limburg 

Foto:

Feest bij Salon Mano Capelli e Bellezza in Sittard-Geleen: de kapsalon is namelijk verkozen tot ‘Leukste kapsalon van Limburg 2014’! 

Klanten konden cijfers geven voor vier criteria: sfeer, klantvriendelijkheid, inrichting kapsalon en prijs/kwaliteit verhouding (cijfers tussen 1-10). Nadat Salon Mano de titel “Leukste kapsalon Sittard-Geleen 2014” heeft gewonnen is Salon Mano doorgestroomd naar de finaleronde waarbij de provinciale titel werd gewonnen. 
De uiteindelijke eindstand wordt tijdens de prijsuitreiking bekend gemaakt. Bij de tussenstand van de finaleronde was echter al duidelijk dat maar liefst 387 stemmen op Salon Mano werden uitgebracht en dat het gemiddelde waarderingscijfer een 9,4 betrof.
 
Bij de prijsuitreiking op 27 oktober aanstaande mag het team van Salon Mano in het prachtige Kasteel De Hooge Vuursche de welverdiende Award in ontvangst nemen. Bovendien wordt die dag onthuld welke kapsalon is verkozen tot de Kapsalon van het Jaar en worden de winnaars van de Creativiteit Award onthuld.
Stichting Haarwensen
Voor elke op Salon Mano uitgebrachte stem heeft het bedrijf 20 eurocent gedoneerd aan de Stichting Haarwensen. Veel kinderen, die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen. Zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders.
 
Cookieinstellingen