Volle bak voor Volle Poele!

Maar liefst 15 deelnemers kregen woensdagmiddag in de L1-Stube op het Sittardse Oktoberfeestterrein elk 10 minuten de kans om zich tijdens een talentenjacht te bewijzen tegenover jury en publiek.

Want: Sittard zoekt een nieuwe Oktoberster! En die competitie pakte vaak heel aardig uit. Er waren prima muzikanten en leuke acts, maar zo nu en dan werd er ook behoorlijk vals gezongen. Mooie in dirndl gestoken achtergronddanseressen konden dat echter niet verhullen voor het publiek en de kritische jury.
qb3sl34b8cgqnu86wpx7ps45k
De jury. V.l.n.r. Tom Doesborg, Miss Oktoberfeest Els van der Geeren en Sjohn Smeets.
Al met al was het een lange zit en een moeilijke taak voor de driekoppige jury, bestaande uit Sjohn Smeets, Tom Doesborg (muzikaal presentator bij omroep L1) en Miss Oktoberfeest Els van der Geeren. Het drietal koos uiteindelijk unaniem Volle Poele als winnaar van de eerste Oktoberfeest talentenjacht.
ddqdxvmag55t0hjp1mz03a4q2
Wesley en Jasper, Die Jungen Tiroler Teufel – piepjong aanstormend talent voor de toekomst – behaalden een knappe derde plaats.
Als beloning mag Volle Poele vanavond voor een volle bak het optreden van vanmiddag herhalen. En dat op hetzelfde podium als Die Edsleer én Volks Rock’n Roller Andreas Gabalier. De slotavond in het Brand Weizen paviljoen is met 3500 bezoekers andermaal geheel uitverkocht.
lylg8o2gd4rfm5gwqjbe9u47s
Stimmung in der Bude – L1-Stube op woensdagmiddag.

Cookieinstellingen