Marottewinkel vanaf zaterdag weer open

Foto:

Op zaterdag 29 november a.s. opent stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd zoals jaarlijks gebruikelijk in de maanden voorafgaand aan carnaval de Marottewinkel. 

Deze winkel is traditioneel gevestigd in damesmodezaak Van Neer-Eyckeler, aan de Brandstraat 11 te Sittard en is vanaf dan tot en met carnavalszaterdag 14 februari 2015 geopend. Elke donderdag van 10:00 tot 14:00 uur, elke zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en tijdens koopzondagen van 12:00 tot 17:00 uur. 
Merchandise
De zaak, die uiteraard volledig door vrijwilligers gerund wordt, heeft opnieuw een uitgebreid en vernieuwd assortiment aan merchandise. Betalen met pin is mogelijk. 
Uiteraard zijn in de Marottewinkel de entreekaartjes te koop voor onder andere de Oetruipingsaovend (met daarin o.a. de Vorstenwissel) op zaterdag 3 januari, de Insjtallasezitting op 17 januari, het Finale Sjpektakel op 7 februari in de Stadsschouwburg en het Gala Prinsebal op 31 januari. 
Het assortiment bevat ook een Marotte ijsmuts, caps, sjaals en artikelen uit voorgaande jaren die leuk zijn om te geven, krijgen en hebben. Zolang de voorraad strekt, zijn ook de handige traditionele kalendertjes met activiteiten van De Marotte gratis verkrijgbaar in de winkel.
Nieuw
Nieuw in de Marottewinkel zijn een splinternieuwe Marotte vlag en groot formaat van deze vlag (3 x 2 meter) voor aan een grote vlaggenmast, een wimpel voor in huis of voor aan de gevelmast, de Greutsje Pin 2015 en vanaf januari 2015 de miniatuur jaarorde. Naast dit alles uiteraard ook nog de nieuwste cd van De Marotte, getiteld ‘Raoze’.
Webshop
Tevens is het gehele assortiment van de Marottewinkel en ook de toegangskaarten voor de diverse evenementen verkrijgbaar in de webshop via de website van de Marotte Zitterd www.marotte.nl.
Cookieinstellingen