Seniorenmiddag in Dierencentrum

Foto:

Het Dierenbeschermingscentrum Limburg aan de Langere Weg in Born houdt op zondag 14 december een middag voor senioren die op zoek zijn naar een ouder huisdier. 

Oudere mensen en oudere dieren kunnen een prachtige combinatie zijn! Ze weten elkaar echter niet altijd even goed te vinden.
In een ultieme poging om haar oudere dieren (10-plussers) nog voor de kerst aan een goed thuis te helpen, organiseert Dierenbescherming Limburg op die dag tussen 12:00 uur en 15:00 uur een speciale ‘Grijze snuitjes zoeken gouden mandjes-middag’. Het centrum nodigt met name oudere mensen van harte uit om die middag te bezoeken om er de oudere dieren te ontmoeten. 
“Hoe vaak hoor je het een ouder iemand niet zeggen: ‘Hoe graag ik het ook zou willen, ik begin maar niet meer aan dieren want daar ben ik te oud voor?’ Een begrijpelijke uitspraak, maar ook een uitspraak die wij als Dierenbescherming niet graag horen. Een huisdier kan immers een geweldige aanvulling op iemands leven zijn, waarom zou je dat als ouder persoon moeten missen? “
De seniorendieren die in het dierenbeschermingscentrum logeren, zouden heel goed passen bij een ouder baasje. Voor hen geen gedoe en drukte meer. Een warm mandje, veel liefde en aandacht is alles wat zij vragen. De dierenverzorgers staan op 14 december paraat om oudere mensen te ontvangen en om hen voor te stellen aan oudere dieren die perfect bij hen zouden passen. 
“Wie laat zich niet afschrikken door leeftijd en komt onze senioren het mooiste kerstkado óóit geven!”, zegt het Dierenbeschermingscentrum. “Graag tot 14 december!”
Cookieinstellingen