Marotte Bambósj voor Sittardse jeugd van 11-14 jaar

Aanstaande vrijdag 30 januari organiseert stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd vanaf 20:11 uur de Marotte Bambósj in café ‘de Buren’ op de Sittardse Markt.

De jeugd uit Sittard en omgeving tussen 11 en 14 jaar is van harte uitgenodigd voor dit gratis toegankelijke evenement. Het thema is dit jaar ‘glamour & glitter’.

Fabrizio en meidengroep Chazz
‘Bambósj make’ was in 2009 de titel van het ‘kénjervastelaovesleidje’ van de Marotte Zitterd en betekent zoveel als een groot feest maken. En dat is precies wat er vrijdag gaat gebeuren! Kijk maar naar de lijst met artiesten die deze avond hun opwachting maken.

Zangeres Kelly Limpens uit Schimmert behaalde al menige keer met haar muzikale kwaliteiten de finale van het Tiener Vastelaovesleedjes Konkoer en stond vorig jaar ook op de bühne tijdens ‘t Kanón van ‘t Balkón in Sittard. De meidengroep Chazz geeft op eigen wijze invulling aan het moderne Limburgse carnavalslied. De dames staan met hun eigen sound, dans en bijpassende kleding garant voor een spetterend optreden.

Hoogtepunt van de avond gaat ongetwijfeld het optreden van Fabrizio worden. Deze Maastrichtse Italiaan zal met zijn feesthits zoals ‘Bel Lando’ of ‘Sjiek is miech dat’ de in glitter en glamour verklede jeugd ongetwijfeld aan het swingen krijgen. Uiteraard komt Stadsprins Arno III op bezoek samen met De Marotte, is er een karikatuurtekenaar aanwezig en kan de jeugd die dat wil geschminkt worden.

Alcoholvrij
De entree is gratis, maar kom op tijd want afgelopen jaar was het met meer dan 100 bezoekers al gezellig druk in café ‘de Buren’. Uiteraard wordt er geen alcohol geschonken. Vanaf 22:00 uur zijn ook ouders van harte welkom om de sfeer van de Marotte bambósj te kunnen proeven.

Cookieinstellingen