Revuu Bessemebènjers Bor

De bessemebènjer
De bessemebènjer
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De Borse Revuu Groep zorgt dit jaar, in samenwerking met Vastelaovesvereiniging De Bessemebènjers Bor, weer voor een leuke en afwisselende revueavond.

Het motto dit jaar luidt Eine druim, dus er kan van alles gebeuren. Als de voortekenen niet bedriegen, wordt deze versie van de revue zelfs een waar spektakel.

De organisatie is enthousiast: “Artiesten van eigen bodem zullen u versteld doen staan van hun creativiteit en talent. Wij waarschuwen u alvast, deze avond zal jong en oud op de lachspieren werken!”

De revue vindt plaats op zaterdag 31 januari vanaf 20:11 uur in het gemeenschapshuis van Born.

Kaarten voor deze avond zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij DA Drogisterij Van Sloun, café De Sjoester en bij Wil Lebens, Vauwerstraat 16. In de voorverkoop kosten de kaarten 7,50 euro, op de avond zelf aan de kassa is de prijs 10,00 euro. Let op, bovengenoemde prijzen gelden voor zitplaatsen in de zaal. Wilt u liever staan, dan kan dat alleen in het café van het gemeenschapshuis. Kaarten hiervoor kosten 3,50 euro. U kunt de revue dan volgen op een groot beeldscherm.

Een dag later, op zondag 1 februari, is in het gemeenschapshuis de Seniorenrevuu. Vanaf 14:11 uur worden de hoogtepunten van de zaterdag herhaald, aangevuld met enkele nieuwe optredens. Als extra treden Thei en Marij die dag op. Niet alleen alle senioren van Born en omgeving zijn hierbij van harte welkom, ook de mensen die een dag eerder verhinderd waren, kunnen alsnog genieten van de revue. Op zondag is de toegang gratis.

Cookieinstellingen