Naam fusieziekenhuis wordt Zuijderland, Curavalis of Adare

Foto: Orbis MC

Nu de fusie van het Heerlense Atrium Medisch Centrum Parkstad en het Orbis Medisch en Zorgconcern in Sittard-Geleen een feit is wordt het tijd voor een nieuwe naam.

De tijdelijke naam van fusieziekenhuis Atrium-Orbis komt in mei te vervallen, want dan wordt de nieuwe naam bekend gemaakt. Vanaf dinsdag 27 januari tot en met maandag 2 februari kunnen alle inwoners van Zuid-Limburg hun stem uitbrengen op een van de drie geslecteerde namen: Zuijderland, Curavalis, Adare.

Die drie namen komen niet uit de lucht vallen, maar zijn gekozen uit de vele honderden door het peroneel van beide organisaties ingezonden namen. De leden van de Raad van Bestuur, maar ook diverse medisch specialisten, hebben daaruit drie namen als beste gekozen. De uiteindelijke keuze is aan alle inwoners uit het verzorgingsgebied en de omgeving van de nieuwe zorgorganisatie.

» breng uw stem uit

Wie een stem uitbrengt maakt kans op een reischeque voor een weekend Parijs voor twee personen. Iedereen mag één keer een stem uitbrengen. Alle deelnemers maken kans op de prijs, zo meldt Atrium-Orbis.

Cookieinstellingen