Fotowedstrijd ‘Ik kies voor water’

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

In de aanloop naar de waterschapsverkiezingen organiseert Waterschap Roer en Overmaas een fotowedstrijd onder de titel “Ik kies voor water”.

Het waterschap zorgt voor droge voeten, voldoende en schoon water in Zuid- en Midden-Limburg en wil met de fotowedstrijd het belang van water laten zien. Water is van levensbelang en daarom is het belangrijk dat er een overheidsorganisatie bestaat die uitsluitend aandacht voor water heeft.

Het waterschap roept op om foto’s te maken rond het thema water. “Laat met jouw foto zien hoe jij inzoomt op water, waarom jij water belangrijk vindt en win een leuke prijs!”

Deelname is eenvoudig: mail vóór 1 maart uw waterfoto naar [email protected] met vermelding van uw adresgegevens. Delen via de social media kanalen van het waterschap (facebookpagina of twitteraccount) kan natuurlijk ook. Een deskundige jury beoordeelt de ingezonden foto’s en bepaalt de winnaar, die op 18 maart 2015, tijdens de dag van de waterschapsverkiezingen, bekend wordt gemaakt.

Waar moet de foto aan voldoen?

  • De foto is genomen in het werkgebied van Waterschap Roer en Overmaas (tussen Roermond en Eijsden) en nog niet eerder gepubliceerd.
  • De foto heeft te maken met het werk van Waterschap Roer en Overmaas.
  • Een begeleidend foto-onderschrift maakt duidelijk waarom jij water belangrijk vindt.
  • De foto is digitaal verstuurd en van voldoende kwaliteit (minimale resolutie 300 dpi).

» meer informatie over ‘Ik kies voor water’

Ingezonden foto’s worden niet geretourneerd en kunnen door Waterschap Roer en Overmaas rechtenvrij, onder naamsvermelding, gebruikt worden voor foldermateriaal of eventueel exposities. Maximaal twee foto’s per deelnemer inzenden. Meer informatie over de taken van Waterschap Roer en Overmaas: www.overmaas.nl.

Cookieinstellingen