Dieven roven marktwagen met kaas leeg

Foto: Mitchel Sauer

In de nacht van zaterdag op zondag zijn in Oud-Geleen omstreeks 01:00 uur een groot aantal ‘Toon Hermans’-kazen van 12 kilo per stuk gestolen uit de verkoopwagen van marktkoopman Mitchel Sauer. Sauer staat met zijn verkoopwagen ook op de markten van Geleen en Sittard.

Met de diefstal wordt niet alleen de marktkoopman gedupeerd, maar ook het Toon Hermanshuis. Voor elke kilo verkochte kaas zou 75 cent ten goede komen aan de activiteiten van het inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten.

Sauer heeft een beloning van 1500 euro en een jaar lang gratis kaas uitgeloofd voor de tip die leidt tot aanhouding van de daders en terugbezorging van de gestolen kazen.

De diefstal is gepleegd door 2 personen in de leeftijd van rond de 21 jaar en tussen de 1,75 en 1,85 meter groot. Een van de daders droeg een sweater met capuchon. De andere dader droeg een geblokt shirt of jasje. Hij had kort opgeschoren ietwat rossig haar, dat bovenop iets langer was.

Getuigen van deze diefstal of mensen die informatie over deze diefstal of de daders hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie van Sittard-Geleen via 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via 0800-7000.

» Facebookpagina Mitchel Sauer

Cookieinstellingen