Ger Theelen benoemd tot beschermheer St. Cecilia

Beschermheer Ger Theelen
Beschermheer Ger Theelen
Foto: Roger Thissen

Tijdens de jaarvergadering van de jubilerende harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven is oud-voorzitter Ger Theelen benoemd tot beschermheer.

Hij ontving onder groot applaus de bij de benoeming horende oorkonde uit handen van beschermvrouw Ria Pernot.

Na de vergadering vond er een gezellige lunch plaats waarbij 16 jubilarissen werden gehuldigd: Merel van Daal, Alita en Youri Heijen, Tom van den Bergh, Bart Koevoets wegens 10 jaar trouwe dienst, Jan Lebens wegens 25 jaar lidmaatschap en André van den Bergh, Paul Eurlings, Jos Janssen, Rob Janssen, Raymond Jennen, Hugo Lumens en Theo Pernot wegens 40 jaar lidmaatschap. De echte die-hards zijn Theo Smeets met 50 jaar lidmaatschap en Vic Nelissen en Wim Jennen, die beide maar liefst 60 jaar lid van St. Cecilia zijn.

Jubilarissen St. Cecilia
Jubilarissen St. Cecilia

De jubilerende harmonie – opgericht in 1900 – heeft een druk jaarprogramma voor de boeg. Met bijvoorbeeld het jubileumweekend van 26 tot en met 28 juni met o.a. een platzconcert, een receptie en het nieuwe Beeg Open Air Festival en – niet te vergeten – het grote evenement op 7 november in de Stadsschouwburg Sittard onder de naam C-Majeur, met o.a. de bariton Sef Thissen, de cornet-solist Harmen Vanhoorne, het koor Synoidos en de momenteel zeer in de belangstelling staande soulzangeres Shirma Rouse.

Cookieinstellingen