Parkfestival op Koningsdag

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op Koninginnedag 1996 werd het eerste Parkfestival georganiseerd in het Sittardse stadspark. Dit jaar vindt de twintigste editie van dit gezellige en altijd druk bezochte evenement plaats op Koningsdag, maandag 27 april.

Van 10:00 tot 18:00 uur zijn er dan weer tal van activiteiten in het stadspark op de weide waar ooit het openlucht zwembad lag.

Dit jubileum is wel een speciaal feestje waard. Veel muziek, lekker eten, leuke kraampjes en vertier voor jong en oud staan op het programma.

Op het podium staan deze dag onder andere optredens van ‘Pollux duit Springsteen’, Isabelle Amé en Waist of Time op het programma. Bovendien is er dit jaar ook ‘De Zitterd’, een gezellige plek in het park waar je lekker kunt zitten, genieten van een rustig muziekje, een extra goede kop koffie en speciaal-bier.

De kinderen leven zich onbekommerd uit met een reusachtige Dr. Bibber, de Toren van Pisa, kikker in de put, boomklimmen en touwbruglopen. Maar ze kunnen ook dieren aaien bij de kinderboerderij, hindernisbaan lopen, een instrument bespelen met de fanfare of in de tent bij Mo’s Maffe Muziekmiddag. Rustig een hoed knutselen of een mooie button kan ook. Mad Science laat kinderen op speelse wijze kennis maken met wetenschap en proefjes. En even over de kinderrommelmarkt struinen is ook leuk.

Kortom, het wordt weer één groot familiefeest met veel gezelligheid en veel muziek. Een heerlijke, ontspannen Koningsdag. Je zou het de koning en koningin zelf ook gunnen!

» parkfestivalsittard.nl

Cookieinstellingen