Drie eenakters in Pitboel

Ik huil mijn vader' s tranen
Ik huil mijn vader' s tranen
Foto: Toneelvereniging Setovera Sevenum

Op zaterdagavond 2 mei worden in het Pitboeltheater in Sittard drie eenakters opgevoerd waarin de rol van het verleden op het leven van mensen wordt verbeeld.

U ziet hoe bij mensen, ongeacht hun leeftijd, hun verleden bepaalt wie zij zijn, waar ze mee worstelen. En hoe zij de kans krijgen keuzes te maken om hun leven nieuw perspectief te geven. Aanvang 20:00 uur; entree 10 euro.

Blik op eindig – Habbekrats (Maasbree)
Op een verregende camping staan twee tentjes naast elkaar. Cora kampeert voor het 35ste jaar op deze camping, maar dit jaar voor het eerst zonder haar man. Ireen wacht juist ongeduldig op de komst van haar nieuwe vriend. Ze zit niet te wachten op een gesprek met haar buurvrouw.

Ik huil mijn vaders tranen – Setovera (Sevenum)
Deze eenakter heeft alles te maken met de Tweede Wereldoorlog en wat het heden ten dage nog met mensen doet. Het gaat over een zoon, en een dochter van de naoorlogse generatie, die om verschillende redenen nog dagelijks met de oorlog worstelen. Een bijzondere eenakter die iedere keer weer ‘binnenkomt’ bij het publiek en natuurlijk extra actueel is in het weekend voor 4 mei.

Het totaal onverwachte – Applaus (Thorn)
Wina Weber, een weduwe, ervaart haar bestaan

Cookieinstellingen