Camiel Lemmens Limburgs Kampioen 2015

Foto: Camiel Lemmens

Op zondag 28 juni werd in Venlo de finale gehouden voor jonge solisten door de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen. Tijdens deze finale werd op zeer hoog niveau gemusiceerd door jonge muzikanten uit heel Limburg.

Camiel Lemmens, de 15-jarige hoornist van o.a. Koninklijke Harmonie Aurora uit Grevenbicht en Papenhoven, speelde met volle overgave zijn solowerk en werd door de jury bekroond met 92 punten met lof der jury en mag zich door deze prestatie Limburgs Kampioen 2015 noemen in de tweede divisie.

In de eerste divisie werd Sophie Schreurs uit Horst kampioen, Sophie is geen onbekende voor Camiel, regelmatig musiceren beiden samen in het jongNBEzuid (jong Nederlands Blazers Ensemble zuid).

Doordat Camiel wist te winnen werd hij uitgenodigd om deel te nemen aan het tv-programma LEF van L1, gepresenteerd door de bekende bariton Sef Thissen uit Venlo.

In het weekeinde van 4, 5 en 6 september a.s zal Camiel een optreden verzorgen met een groot orkest o.l.v. Maurice Luttikhuis tijdens Viva Classic Live in Venlo, hier zal hij het podium betreden samen met o.a. de 3 baritons Ernst Daniël Smid, Marco Bakker en Henk Poort.

Cookieinstellingen