Besluitenlijst week 27 (29-06-2015)

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Besluitenlijst van het College van Burgemeesters en Wethouders. Hieronder vindt u een overzicht van alle onderwerpen waarover het College van Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen in week 27 een besluit heeft genomen. Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Stukken met betrekking tot genoemde besluiten zijn niet altijd beschikbaar in verband met eventuele aanpassingen. Bovendien kunnen zij pas worden verstrekt als zij de geadresseerde hebben bereikt. Ook kan het voorkomen dat antwoorden op vragen van raadsleden (art. 37 reglement van orde) pas beschikbaar worden gesteld als de antwoorden de vragenstellers hebben bereikt.

Voorbereiding programmabegroting 2016
Het college stemt in met de uitgangspuntennota programmabegroting 2016. Ter voorbereiding op de samenstelling van de begroting wordt in deze nota nader ingegaan op aanpak, inrichting en planning.
Informatie: Gerrie de Bruijn
Telefoon: 046-4778039
E-mail: [email protected]
Portefeuillehouder: wethouder Pieter Meekels

Het Groene Net, het vastleggen van de personele invulling van de gemeente in de Aandeelshouder-vergadering, Raad van Commissarissen en Directiefuncties.
Het college stemt in met invulling van de Aandeelhoudersvergadering, Raad van Commissarissen en Directiefuncties van Mijn Streekwarmte B.V., Het Groene Net B.V. en Het Groene Net Ontwikkel-B.V.
Informatie: Rogier Dieteren
Telefoon: 06-46235937
E-mail: [email protected]
Portefeuillehouder: wethouder Ruud  Guyt

Cookieinstellingen