Dance Event PILLAR daags voor Koempelrock#6

Foto: PILLAR - Koempelrock

De zesde editie van Koempelrock in Geleen Lindenheuvel krijgt er een festivaldag bij met PILLAR. PILLAR is een Dance Event waaraan Morello Twins, Remco Gaiteros, dj AK en hoofdact dj La Fuente hun medewerking verlenen.

De organisatie wil met deze extra dag op 28 augustus vooral meer jeugd bij het festival betrekken. De entree voor dit nieuwe evenement bedraagt 5,50 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de dagkassa.

» entreetickets PILLAR

Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus is het dan weer tijd voor de aloude Koempelrockformule, dat wil zeggen gratis entree, dj Har en een reeks uitstekende bands, goed voor twee dagen feest.

Op zaterdag start de Jumbo Tribute Night vanaf 19:00 uur met dit jaar Aerosmith, Muse, Editors en Creedence Clearwater Revival.

De Lazy Sunday zal nooit meer hetzelfde zijn met natuurlijk DJ Har, Cuda, Sparrow Falls, Eightball Boppers en als afsluiter JJ Sharp Band. De Lazy Sunday start om 13:00 uur.

Verder is er op alle dagen een expositie van schildersgroep ’t Kweske te bewonderen op het Rabo-podium.

» Facebookpagina Koempelrock 
» Facebookpagina PILLAR Dance Event 
» website PILLAR Dance Event www.pillar-dance-event.nl

PILLAR en Koempelrock worden gehouden op het grasveld achter het gebouw van de Stichting Rozenbos naast de voetbalvelden van RKFC Lindenheuvel. Het terrein gaat op vrijdag en zaterdag open om 18:30 uur; zondagmiddag om 12:30 uur.

Cookieinstellingen