Sanne: “Nog één dagje extra geduld”

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

“Het wordt een dagje later, niet dinsdag, maar woensdag”, zegt Sanne Claessens tijdens de pre-opening van biologisch restaurant Rauw aan de Nieuwstraat in Sittard.

“We hebben afgelopen dagen nog een paar onvoorziene tegenvallertjes gehad en die hebben ervoor gezorgd dat ik nog helemaal geen tijd heb gehad om taarten te bakken en gerechten voor te bereiden.” Een dagje langer wachten op de eerste volledig op biologische grondslag werkende eetzaak in de stad kan er nog wel bij.

Rauw is een klein restaurant dat plaats biedt aan  20 eters. Je kunt er straks ook gerechten bestellen om af te halen. Alle gebruikte producten zijn biologisch en er wordt rekening gehouden met mensen met voedselallergieën. De zaak gaat woensdagochtend vanaf 11:00 uur open. De dagen daarna vanaf 09:00 uur. Rauw sluit om 19:00 uur met uitzondering van de koopavond: dan gaat de zaak om 21:00 uur dicht.

 

 

Cookieinstellingen