Slagwerkfestival Fanfare Sint Jan Sittard-Leyenbroek

Foto: CC0

Fanfare Sint Jan Sittard-Leyenbroek organiseert op zondag 11 oktober een slagwerkfestival ter ere van het 60-jarig jubileum van haar slagwerkgroep.

Het festival start om 11:00 uur en heeft met tien deelnemende slagwerkgroepen een dagvullend programma. Omstreeks 18:00 uur is het festival afgelopen.

De dag begint om 11:00 uur met onder andere de uitreiking van een legpenning aan de jubilerende slagwerkgroep door een afgevaardigde van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen (LBT).

Na de officiële opening begint het muzikale gedeelte van de dag. De organiserende vereniging bijt het spits af, gevolgd door 9 andere slagwerkgroepen, waarvan er een zelfs helemaal uit Gelderland komt om aan dit slagwerkfestival deel te nemen. Er zullen bovendien verschillende slagwerkgroepen deelnemen die bezig zijn met de concoursvoorbereiding, dus het belooft een muzikaal interessante dag te worden. De slagwerkgroepen worden, indien zij dit wensen, beoordeeld door jurylid Rob Janssen.

Omstreeks 17:45 uur wordt de dag afgesloten met de uitreiking van de diploma’s en prijzen. Toegang tot dit slagwerkfestival is gratis. U bent op 11 oktober 2015 van harte welkom in fanfarezaal Leyenbroek aan de Leyenbroekerweg 105 in Sittard.

» www.fanfaresintjan.com
» www.facebook.com/fanfaresintjan

Cookieinstellingen