De Pakjeskluis van Sinterklaas

Foto: De Pakjeskluis van Sinterklaas

Woensdagmiddag 25 november om 14:30 uur speelt in Stadsschouwburg De Domijnen de voorstelling De Pakjeskluis van Sinterklaas.

Samen met zijn vrienden Karel de Kok, hofdame Frandolien en hoofdlakei Fransiscus zorgt de goedheiligman voor een doldwaas avontuur. Deze familievoorstelling (3+) is hét Sinterklaascadeau bij uitstek!

Het is bijna 5 december en op het kasteel van Klaagmaarniet tracht het personeel het bezoek van de Sint in goede banen te leiden, maar of het dit keer eindelijk zal lukken, is nog maar de vraag. Want wat als de Kluispieten de code van de pakjeskluis, waarin alle pakjes bewaard worden, vergeten zijn? Wordt het dan dit jaar een Sinterklaasfeest zonder cadeautjes? Hilarische, kluchtachtige scenes worden afgewisseld met vrolijke muziek. Dat maakt deze voorstelling zeer geschikt voor een uitje met het hele gezin.

Speciaal voor deze kindervoorstelling geldt het familietarief: maximaal 5 personen voor de prijs van 4. Kijk op www.uitbalie.nl voor meer informatie. De familiekaarten zijn alleen verkrijgbaar via de kassa (046-4524400).

Cookieinstellingen