Meiden steunen Èngele ook dit jaar

Meidenactie van vorig jaar krijgt dit jaar een vervolg.
Meidenactie van vorig jaar krijgt dit jaar een vervolg.
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De Meiden van Sittard steunen ook dit jaar in de aankomende feestmaand weer het hartverwarmende werk van de Èngele van Zitterd-Gelaen met een inzamelingsactie.

De Meiden doen dat omdat er nog altijd stille armoede is. Daarbij vallen sommige mensen door omstandigheden buiten alle regelingen en hebben zij weinig tot niets te besteden. De Meiden willen juist die mensen met deze steunactie voor de Èngele van Zitterd-Gelaen helpen.

Ze doen dat door in hun winkels tot en met 19 december levensmiddelen in te zamelen. Daarna bieden de Meiden de verzamelde levensmiddelen bij de Éngele van Zitterd aan, die daarmee weer een aantal mensen toch een mooie kerst kunnen bezorgen.

De Meiden roepen hun klanten op om eens in hun voorraadkast te kijken of er nog blikjes soep, groenten, vlees, kindervoeding, wasmiddelen of toiletartikelen staan en die in te leveren bij de Meiden van Sittard. “Heb je een kerstpakket gekregen en zitten er spullen in die je niet gebruikt? Ook die mag je inleveren bij de Meiden van Sittard!”

Sandra Nohlmans van de Meiden van Sittard: “Deze goede-doelen-actie staat in het teken van meeleven met je medemens, vooral in deze feestmaand, en daar zetten de Meiden van Sittard zich ook voor in.”

U kunt voor het inleveren van – houdbare – levensmiddelen terecht bij Creëer, Wollstreet, Mooi, Nouvo, Bormans Modeschoenen, Stoer en zo, Socks & Socky, Sam + Sara, Flow’s Boekensteun, Vonja XL, Jewel, Van Os Delicatessen, Schtad Zitterd, Hotel Merici, Werkaandewinkel, Bidoll Fashion, Kafee de Kup en Godelief Ceulemans.

meiden-voor-engele

Cookieinstellingen