Roesjpop #4 in Carna

Foto: Roesjpop

De vierde editie van Roesjpop, het festival waarop jong en beginnend talent op het gebied van popmuziek de kans krijgt om op te treden voor publiek, komt er weer aan.

Op zaterdag 19 december staan 4 bands en 4 singer-songwriters in Einighausen in Carna op het podium, waar van 19:00 tot 01:00 uur non-stop live muziek op twee podia wordt geboden. Het wordt weer een spetterende avond worden met voor elk wat wils.

Roesjpop wordt georganiseerd door Stichting Roesjpop en is een jaarlijks terugkerend festival dat zich inzet voor jong en beginnend talent. Roesjpop vindt zoals gewoonlijk weer kort voor de feestdagen plaats, een goed moment om even te ontsnappen aan alle kerstliederen.

Op het hoofdpodium staan dit jaar The Last Baron, Trip To Dover, Fear of Bliss en Crazy Cult Roadshow. Laatstgenoemde staat dit jaar in de finale van Nu of Nooit, de provinciale popwedstrijd van Limburg waarvan de winnaar Pinkpop 2016 mag openen.

Het kleinere singer-songwriter podium is op 19 december voor Rik Bollen, Elle Hollis, Rens Meuwissen en Sem Dylan. Eerder dit jaar stond Sem Dylan nog voor de jury van De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

Roesjpop kan niet bestaan zonder hulp van vele vrijwilligers. Dit jaar zoekt de organisatie nog mensen die graag willen helpen om er een dik feest van te maken. Neem vrijblijvend voor meer informatie contact op via [email protected].

Cookieinstellingen