Getuigenoproep zware mishandeling Doenrade

Op donderdag 26 november is tussen 01:30 uur en 01:45 uur een man zwaar mishandeld onder of bij het viaduct op de Klein Doenraderweg te Doenrade.

Het slachtoffer reed daar op zijn Solex en weet nog dat hij is gestopt onder het viaduct, maar hij weet niet meer waarom. Het volgende dat de man zich kan herinneren is dat hij met een bebloed gezicht thuis aankomt. Hij heeft geen idee wat er is voorgevallen.

De verwondingen van het slachtoffer werden in het ziekenhuis door een plastisch chirurg behandeld. Resultaat: meer dan 20 hechtingen in zijn gezicht.

Gezien het tijdstip waarop de mishandeling plaats moet hebben gehad is het mogelijk dat er niet veel mensen rondreden. Daarbij komt dat het slachtoffer waarschijnlijk een uur bewusteloos in de kou heeft gelegen voordat hij weer bijkwam en naar huis is gereden.

De politie komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van of die iets gehoord hebben over deze mishandeling en verzoekt hen om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Cookieinstellingen